Behandelingen

Voor ieder huidtype is er een passende behandeling. Voorafgaand aan alle gezichtsbehandelingen kijken we naar de conditie van de huid en wordt de behandeling aangepast aan de behoefte. Heeft u interesse in een kuurbehandeling of peeling dan adviseer ik u om eerst een afspraak te maken voor een intake behandeling. Tijdens deze gratis intake kijken we samen welk kuur het beste aansluit op de behoefte van de huid.

Huidverbeterende behandelingen

Wanneer uw huid behoefte heeft aan extra aandacht, kunt u kiezen uit verschillende huidverbeterende behandelingen. Door middel van actieve werkstoffen in combinatie met manuele massagetechnieken kan ik de doorbloeding stimuleren en de huidstructuur verbeteren. Deze behandelingen zullen de huid weer gezond, stevig en fit maken.

Voor een optimaal effect worden een aantal van deze behandelingen in kuurverband gegeven. Een kuur bestaat uit 3 behandelingen die om de week gegeven worden. Er zitten 10 tot 15 dagen tussen de behandelingen in.

Gezichtsbehandelingen

Bij deze gezichtsbehandelingen wordt huidverbetering gecombineerd met ontspanning. Ik werk met het Nederlandse merk Cenzaa. De producten van Cenzaa maken gebruik van actieve cocktails aan werkstoffen en hebben voor iedere huidtype de juiste producten. De huid wordt tijdens deze behandelingen gereinigd en gevoed! De wenkbrauwen worden tijdens deze behandeling geëpileerd.

Gezichtsbehandelingen

Verven

Ontharen