Bindweefselmassage

Bindweefselmassage is een intensieve massage waarbij ik alle drie de huidlagen masseer. Dit doe ik door met mijn duimen rolletjes van de huid te maken en die te verplaatsen. Hierdoor stimuleer ik de fibroblast, deze huidcel is verantwoordelijk voor de collagene en elastine vezels. Deze vezels zijn het cement van de huid.
De huid wordt letterlijk wakker geschud. Daardoor wordt de doorbloeding ook actief en krijgt uw huid een mooie teint. Het zuurstofgehalte wordt verhoogd en afvalstoffen worden afgevoerd.

Een behoorlijk intensieve behandeling zoals u leest! De massage kan soms als pittig worden ervaren. Dit is vaak alleen bij de eerste keer dat u een bindweefselmassage krijgt. Daarna wordt de huid steeds soepeler en voller. Een echte anti-age behandeling!

Ik heb veel ervaring met de bindweefselmassage en is het één van mijn favoriete behandelingen. Nadat ik de opleiding bij Hannah Hakze had afgerond heb ik mij gespecialiseerd bij USKIN en Cenzaa.

De Bindweefselmassage is te boeken in kuurverband of bij een gezichtsbehandeling. Wilt u weten of deze behandeling voor u geschikt is, neem dan contact met mij op, of boek een intake voor advies.