Gezichtsbehandeling

Er zijn twee gezichtsbehandelingen waar u uit kunt kiezen. Dit zijn alle twee behandelingen waarbij huidverbetering wordt gecombineerd met ontspanning.

Complete Gezichtsbehandeling

Bij deze behandeling wordt je huid optimaal verzorgd, gereinigd en gevoed. Alles waar de huid behoefte aan heeft krijgt in deze behandeling de aandacht. Na een goede reiniging wordt het gezicht, hals en decolleté heerlijk gemasseerd met actieve werkstoffen. Deze ontspannende massage is niet alleen prettig, maar ook hydraterend en kalmerend. Daarnaast worden de wenkbrauwen mooi in vorm geëpileerd. De behandeling wordt afgesloten met een masker en een dag of nachtverzorging. Als service kunt u kiezen voor een mooie dag make-up. Zo gaat u altijd stralend de deur uit.

Hydrateren en Verzorgen

In dit uur geef ik de huid de aandacht waar het op dat moment behoefte aan heeft. Dat kan bijvoorbeeld zijn, het reinigen van de poriën, het verwijderen van Milia of het verdunnen van de hoornlaag. Bij deze behandeling ligt de nadruk op het hydrateren van de huid. Hiervoor gebruik ik een enzymatische peeling en een hydraterend masker. Met de juiste dag of nachtverzorging kunt u er weer tegenaan.