Peeling

Met een peeling kunt u uw huid opfrissen, maar het kan ook een huidprobleem oplossen. Onze bovenste huidlaag, de opperhuid bestaat uit verschillende lagen. De bovenste laag van de opperhuid beschermt ons. In de diepere huidlagen bevinden zich belangrijke cellen, bijvoorbeeld onze pigmentcellen. In de onderste laag van de opperhuid wordt onze celdeling geregeld. Het is dus belangrijk om goed voor deze huidlaag te zorgen. Een peeling, ook wel zuur genoemd, heeft de eigenschap om dieper in de opperhuid te komen en deze gezond te maken.

Ik maak gebruik van drie verschillende peelings. Deze peelings hebben alle drie een specifieke werking op de huid en worden voor verschillende huidproblemen gebruikt. Bijvoorbeeld voor het verfijnen van grove poriën, het oplichten van pigment en het verdunnen van de hoornlaag. Na een huidanalyse maken we de keus welke peeling het meest geschikt is voor uw huid.

Als u een huidprobleem zoals pigment of littekens wilt aanpakken, dan zijn er meerdere behandelingen nodig. Deze huidproblemen zijn door de jaren heen ontstaan en dat heeft tijd nodig om te herstellen.

Bent u een nieuwe klant en heeft u interesse in een Peeling, dan boekt u eerst een afspraak voor een intake. Tijdens deze intake bespreken we wat uw wensen zijn en maken een plan om uw huid weer gezond te maken.

De behandeling bindweefselmassage met peeling is mijn favoriete behandeling. Deze huidverbeterende behandeling werkt actief op de doorbloeding en creëert een huid in topconditie.